Valerie Ramos i Anna Cecilia Perez Mendoza

You are here: ...
Home / Emprenedores / Valerie Ramos i Anna Cecilia Perez Mendoza
Bendita Helena
Valerie Ramos i Anna Cecilia Perez Mendoza / BENDITA HELENA

Som una proposta senzilla, diferent i feta amb amor. La nostra formula – Comfort Food – pretén tornar a la cuina dels nostres avis, real, sense complicacions, sense productes processats, plena de sabor, simplement menjar que t’arriba al cor.

Volem ser un espai on puguis despertar el teu amor per la bona cuina, oferint-te ingredients de temporada, proximitat i primera qualitat. Tenim per a tu una cuina que no només està plena de nutrients per al teu cos sinó també et reconforta l’ànima, som una benedicció tant pel paladar com per a la salut.

“El nostre consell, és que si voleu empendre heu de meditar-ho molt bé abans de fer-ho, fins que arribeu el punt de dir que voleu seguir endavant, però si et sents dubtós o dubtosa en crear o no un negoci no ho facis.”

Per què vas decidir emprendre?
Vam decidir a emprendre perquè volíem dedicar-nos a al que ens agradava i apassionava tenint el nostre propi negoci.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
El que fa diferent el meu negoci de la resta, segons el nostre punt de vista és la manera en que tractem als nostres clients, familiarment, perquè puguin tenir la màxima comoditat possible i això ajuda a que estiguin contents i vulguin repetir l’experiència.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
Tot.
El pla d’empresa va ser el més important, ja que, ens va fer veure les coses que realment necessitàvem per emprendre, aclarint les idees que teníem en ment.
També ens dóna la prioritat de poder organitzar-nos buscant un objectiu propi.

Qui et va acompanyar en el procés?
Vaig tenir molt de suport en aquest procés, però principalment un dels més grans suports varen ser la meva família, la Rosa de FIDEM i sobre tot destacant a la Cristina que va ser ella qui ens motivava i ens donava suport moral dia a dia.