PROGRAMA D’EMPRENEDORIA

En el Programa d’emprenedoria de Fidem acompanyem a emprendre en 4 eixos:

  1. Suport tècnic en l’elaboració del pla d’empresa i el pla econòmic i presentació d’aquest a la Comissió d’emprenedoria, formada per empresàries de Fidem, on es rep feedback, consell, idees i validació del projecte desenvolupat.
  2. Intermediació financera en la gestió de microcrèdits per a nous projectes empresarials fins 25.000 €.
  3. Consolidació del negoci amb Programa de mentoring format per Xarxa de mentores empresàries que donen suport i acompanyament individualitzat compartint experiències sectorials i/o d’àrees funcionals de l’empresa.
  4. Amb Emprèn-NET treballem amb eines de Lombard Design-Thinking, on formem i promocionem als emprenedors i emprenedores en gestió emocional i redimensionament de la seva idea que garanteixen la solidesa del projecte més enllà del primer any d’activitat.

El circuit de la persona emprenedora en el Programa:

Cercle de l'emprenedor

Els resultats que obtenim un cop treballada la idea a Emprèn-Net:

Inscriu-te per participar en el Programa d'Emprenedoria i també formar part de la 9a Edició de la formació Emprèn-Net que es realitzarà on-line el 9, 14, 16, 21, 23 i 28 de juliol de 11: 00 a 12:30h.

Si tens algun problema per inscriure’t també pots contactar amb nosaltres escrivint al correu electrònic cristina@fidem.info.

A l’inscriure’t en aquest formulari acceptes la política de privacitat de FIDEM.