PROGRAMA WOMEN MENTORING PROGRAM DE BARCELONA ACTIVA

Com empresària t’oferim un itinerari de 6 reunions presencials en les quals t’entrevistaràs de forma individual amb mentors i mentores, per tractar aquells aspectes del teu negoci que consideris més rellevants per impulsar-lo, com poden ser l’estratègia de vendes, el relleu generacional o el procés d’internacionalització de la teva organització.

Disposaràs d’un mentor o mentora tutor, que durà a terme tot el procés de mentoratge durant les sis sessions del Programa i d’un Mentor o Mentora especialista, experts en una àrea funcional concreta, que estaran a la teva disposició per intervenir en algunes de les 6 reunions programades.

Duràs a terme un pla de treball que et quedarà com a guia de futur per seguir pas a pas en l’evolució del teu negoci.

Si en canvi, et mou mentoritzar aquestes empresàries com a mentor o mentora de totes elles prèvia formació en àrees de mentoring i gestió emocional, comptem amb tu.

Aquí pots conèixer el nostre equip de mentores i si vols inscriure’t per ser mentora d’aquest programa ho pots fer al següent enllaç a la web de Barcelona Activa.

Si vols emprendre i tens interès en aquest programa et pots inscriure directament a través del següent enllaç a la web de Barcelona Activa.

Si tens dubtes, pots contactar amb nosaltres al següent formulari:

Inscriu-t'hi

Si tens algun problema per inscriure’t també pots contactar amb nosaltres escrivint al correu electrònic tecnica@fidem.info.

A l’inscriure’t en aquest formulari acceptes la política de privacitat de FIDEM.

Activitat amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona.