equinnoci
Fidem emprenedoria
ACTIVITATS i COL·LABORACIONS

Per activar el vostre projecte i fer xarxa entre emprenedors i emprenedores, organitzem activitats que són del vostre interès. A la vegada, estem oberts a col·laborar en tot allò que pugui donar suport als emprenedors i emprenedores i duem a terme Tallers, Projectes d’altres entitats i Premis que puguin impulsar els emprenedors i emprenedores de la nostra xarxa.

Activitats Realitzades
Workshop Biz Barcelona 2021: “Emprenedor/a, posa a prova el teu talent!

En aquest taller interactiu, la Fundació Internacional de la Dona Emprenedora utilizamó un joc virtual de la mà de Teresa Baró (presidenta de la Comissió d’Emprenedoria) per a posar a prova la viabilitat dels projectes dels emprenedors i emprenedores assistents en 3 àrees: sostenibilitat, digitalització i innovació.

Més informació
Sessions Informatives

La Comissió d’Emprenedoria s’encarrega també d’aportar tota la informació necessària als emprenedors i emprenedores sobre els programes. Aquestes sessions inclouen des de reflexions sobre què significa ser un emprenedor, fins a quines habilitats cal tenir per a emprendre, aspectes a tenir en compte, recomanacions, etc., a més de detallar el Programa d’Emprenedoria (fases, objectius, exemples, etc.).

Més informació
Premis Emprenedoria

La Fundació Internacional de la Dona Emprenedora organitza anualment els Premis FIDEM, una gala en la qual es brinda el talent femení i a la dona empoderada dins del món empresarial. En 2021, les emprenedores Clara Términi i Marie Gutierrez del programa han guanyat el Premi a l’Emprenedoria amb la seva proposta UMA Intimates.

Més informació
Taller pràctic a Biz Barcelona 2017: Gestió emocional al emprendre

L’ecosistema de l’emprenedor o l’emprenedora és bàsicament social i centrat en les relacions amb inversors, proveïdors, col·laboradors, socis i clients. La gestió emocional esdevé una eina bàsica per entendre el llenguatge de les relacions: Les emocions.
Fundació internacional de la dona emprenedora posa en valor com les emocions ens dirigeixen a l’hora d’emprendre amb una dinàmica d’autocontrol liderada per Eva Garcés (Vice-presidenta de la Comissió d’emprenedoria) junt amb experiències viscudes dels elements clau del Programa d’emprenedoria en el que treballa: l’emprenedor@ i la mentora.

Més informació
Fundació Prevent The Foundation for Social and Economic Initiatives (FISE) visiten emprenedores Fidem

Dins del marc del Programa formatiu Erasmus+ Program: “Training program for employees of the Centre for Supporting Social Economy”, Fundació Prevent ha organitzat per FISE una jornada d’una setmana amb la finalitat de conèixer les bones pràctiques, les eines innovadores i el suport que donen les diferents entitats privades i publiques als emprenedores i emprenedores de la Ciutat.

Dins d’aquestes entitats s’ha visitat dos negocis creats dins del marc del Programa Incorpora des de Fidem, El Colorao i Bendita Helena Kitchen i Coffe House (Cooccio) i s’ha explicat tot el procés i Suport que reben des de l’Entitat.

Més informació
Fidem col·labora amb el projecte “Creating Leaders for the Future: no limits to entrepreneurship and disability”

França, Itàlia, Polònia i Espanya porten treballant des del passat mes de desembre 2015 en el Projecte Erasmus+ “Creating Leaders for the Future: no limits to entrepreneurship and disability”, on s’han recollit bones pràctiques i metodologia per treballar amb els emprenedors i emprenedores adaptat a les necessitats reals i pràctiques.

El projecte ja ha conclòs i Fidem va ser a l’acte de presentació final el mes de juliol de 2017 a Barcelona activa.

Més informació
Premis Reconeixements Incorpora a l’acte de celebració dels 10 anys de trajectòria del programa a Barcelona

Fidem va ser present a l’acte de celebració dels 10 anys de trajectòria del Programa Incorpora l’Obra social “La Caixa” i com cada anys es van reconèixer el compromís i la trajectòria de diferents empreses, organitzacions i institucions que han col·laborat amb el programa.

També es va reconèixer els Emprenedores del programa d’autoocupació d’Incorpora i va ser atorgat a les emprenedores, Ana Pérez i Valerie Ramos que han estat i són acompanyades per Fidem.

Més informació
Activitats que impulsen el teu projecte

Activa el teu projecte: eines i recursos

Treballem el teu discurs, el teu mapa com emprenedor i emprenedora i et facilitem eines de creixement personal i professional.

Com buscar i atraure clients

Parlem de les característiques del clients i la nostra proposta de valor.
I mirem d’organitzar-ho a casa d’uns dels nostres emprenedor/es, així vivim una experiència més de primera mà i real.

Vols donar un impuls al teu negoci?

Aprèn a dibuixar, analitzar i dissenyar el teu model de negoci generant tècniques competitives d’èxit a través del model Canvas, i obté una visió global
i estratègica dels punts Claus del teu negoci.

Més informació
Fidem també dóna suport i ofereix sinèrgies a les entitats de la ciutat
Impulsem la xarxa entre emprenedors i donem suport en els seus primers contactes comercials i a la vegada ells també donen Suport a nous emprenedors. LA XARXA ES MOU!

I per ajudar als emprenedors i nous negocis tenim un cicle d’esmorzars i trobades per impulsar el teu negoci.

Consulta el calendari