Àngels Carrión

You are here: ...
Home / Emprenedores / Àngels Carrión
Àngels carrión
Àngels Carrión / angConsultoria

Consultoria especialitzada en la Gestió Empresarial.

angConsultoria, aplicant la seva àmplia experiència, ofereix serveis integrals personalitzats de consultoria empresarial a empreses i organitzacions de qualsevol dimensió.

“Després de la meva experiència en el llarg procés d’emprendre, puc dir que el més important es creure en el teu projecte, ser constant, pacient i fer-ho acompanyat.”

Per què vas decidir emprendre?
Desprès de mes de 25 anys desenvolupant tasques i diverses responsabilitats en la Gestió Financera tant a empreses Multinacionals com Nacionals, vaig decidir emprendre amb la intenció de donar el suport necessari i imprescindible a les empreses en la tasca de la Gestió financera.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
La tendència actual de les empreses, especialment les pimes, és externalitzar els serveis financers, bàsicament degut al cost fix, que representa aquesta figura dins les organitzacions.

La àmplia experiència en el camp financer i el servei personalitzat per a cadascun dels clients i degut a la importància indispensable que té el control financer dins de qualsevol organització, considero que es una molt bona oportunitat de negoci, oferir els serveis externalitzats.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
El Pla d’empresa es una eina bàsica e imprescindible per dur a terme qualsevol projecte. Ajuda entre d’altres punts, poder veure la viabilitat del mateix, el mercat, etc.etc.

Qui et va acompanyar en el procés?
Aquest procés s’ha de fer acompanyat . En el meu cas concret, vaig comptar amb el suport de BCN Activa i Fidem, en el primer cas més generalitzat i en el cas de Fidem més personalitzat al projecte i a l’emprenedor como a persona.