Anna Carré

You are here: ...
Home / Emprenedores / Anna Carré
Anna Carré
Anna Carré / Anna Carré, Coach personal i d’equips

Serveis de Coaching i Consultoria d’empreses: Coaching personal, Coaching d’equips i Consultoria de Lean & Six Sigma

“Qualsevol somni es pot fet realitat, nomes necessites creure-ho. La seguretat te la donarà un bon pla de negoci i explorar les possibilitats del mercat. Es important l’ajuda d’experts que t’acompanyin a l’inici del projecta i sens dubte FIDEM fa aquesta tasca de manera amable i eficaç.”

Per què vas decidir emprendre?
Era un projecte que tenia de feia molt de temps, quan les circumstancies a la meva feina anterior en un multinacional van ser favorables vaig decidir crear la meva pròpia consultoria i fer realitat la meva il·lusió.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
A la meva ciutat i àrea d’influència no hi ha cap consultoria especialitzada en Millora Continua, la meva experiència com a Coach i amb les eines de Lean i Six Sigma amb donen l’oportunitat de treballar amb tot el sector empresarial de Girona i comarca, oferint Consultoria, Formació i Coaching.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
Va se primer un treball de coneixement profund de la viabilitat del negoci i en va donar seguretat per tirar endavant.

Qui et va acompanyar en el procés?
A part de la meva família i amics, l’ajuda de FIDEM va ser clau tan en el pla de negoci com amb l’orientació del mateix. L’ajuda i acompanyament de una mentora ha estat per mi d’un gran valor i encara es clau per reconduir objectius i veure noves possibilitats amb els clients. Estic molt agraïda a l’Eva.