Francesca Valero | Studi + 2

You are here: ...
Home / Mentores / Francesca Valero | Studi + 2
Francesca Valero / Dissenyadora d’interiors

STUDIMESDOS va néixer el 2001, dirigit per Francesca Valero. La nostra història es fa cada dia; cada projecte que entra a l’estudi ens segueix il·lusionant igual que l’anterior.

La Francesca i l’Anna són el nostre equip creatiu.

La Francesca és la nostra Senior Designer, aporta seguretat, tranquil·litat i experiència. Ha treballat en multitud de projectes: residencials, espais comercials, oficines, espais públics, retail, entre d’altres.

L’Anna és la part jove de l’equip: aporta frescor, joventut i ritme. En Carles és el nostre director d’obres, s’encarrega de que els nostres dissenys i projectes es facin realitat. En Daniel és el nostre community manager i fa que sempre estiguem visibles i online.

El nostre èxit resideix en saber entendre la veritable necessitat del client i convertir-la en realitat, la capacitat de dotar de personalitat espais impersonals i transformar-los en un “vestit únic fet a mida”. Estem orgullosos de tots els treballs, tant dels petits com dels grans, cada projecte ens permet seguir creixent com a professionals.

Què et va decidir fer-te mentora?

Penso que l’emprenedor està molt sol i necessita recolzament d’algú provinent de la mateixa professió que pugui aconsellar-lo i ajudar-lo a perdre la por. En el meu cas, quan vaig començar a emprendre va ser bastant dur però vaig rebre suport d’una mentora que em va ajudar moltíssim.

Què t’apassiona d’aquesta tasca i què t’ha aportat? 

Actualment, per exemple, estic mentorant a una interiorista interioritza i això em fa veure el que anteriorment va ser un obstacle per a mi i això fa que m’apassioni ajudar a la gent a perdre la por.