Sandra Enzler | ESADE

You are here: ...
Home / Mentores / Sandra Enzler | ESADE
Sandra Enzler / Directora Associada Student Egagement ESADE Business & Law School

ESADE és una institució acadèmica universitària independent, sense ànim de lucre, creada el 1958, a Barcelona, ​​per iniciativa d’un grup d’empresaris i de la Companyia de Jesús. Des de l’any 1995, forma part de la Universitat Ramon Llull. ESADE desenvolupa fonamentalment l’activitat acadèmica en els seus campus de Barcelona i Madrid, en tres àrees principals d’activitat: formació, investigació i debat social. ESADE és una institució acadèmica universitària independent, sense ànim de lucre, creada el 1958, a Barcelona, ​​per iniciativa d’un grup d’empresaris i de la Companyia de Jesús. Des de l’any 1995, forma part de la Universitat Ramon Llull. ESADE desenvolupa fonamentalment l’activitat acadèmica en els seus campus de Barcelona i Madrid, en tres àrees principals d’activitat: formació, investigació i debat social.

Què t’ha fet decidir-te a ser mentora?
El poder ajudar a altres persones, compartir experiències i coneixements que siguin d’utilitat al desenvolupament d’emprenedores i compartir una part del seu camí. L’aprenentatge conjunt.

Què t’apasiona d’aquesta tasca i que t’ha aportat?
Les vivències nascudes d’interactuar, compartir i ajudar a dones de gran potencial. La gratificació de veure com es fan realitat molts somnis. L’aprenentatge que m’enduc de les meves companyes mentorades.