Jordi Hortal i Reballí & Xinyuan Chen

You are here: ...
Home / Emprenedores / Jordi Hortal i Reballí & Xinyuan Chen
Xinyuan Chen
Jordi Hortal i Reballí
Jordi Hortal i Reballí & Xinyuan Chen / Produck | Manufacturing Solutions

Oficina tècnica especialitzada en la fabricació de prototips ràpids, sèries curtes i producció massiva mitjançant Impressió 3D, Mecanitzat CNC, Motlles de Silicona, Motlles d’Injecció i Xapa Metàl·lica.

Som una empresa jove i dinàmica formada per un equip de professionals amb alta experiència en el desenvolupament de nous productes, des de la conceptualització fins a la seva fabricació.

“Identificar una idea de negoci en la que es tingui suficient bagatge professional, minimitzant riscos derivats de la inexperiència així com intentar minimitzar la inversió inicial i reduir al màxim els costos fixos associats a l’activitat.”

Per què vas decidir emprendre?
Després d’anys donant el servei de gestió de proveïdors (sobretot xinesos) internament, en diverses empreses, així com dissenyant productes per a diferents sectors industrials (automobilístic, electrònica de consum, mèdic, energies renovables, aeronàutica, etc.) vam decidir emprendre un projecte en comú per satisfer una demanda que preveiem que anirà en augment: la fabricació industrial de productes.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
Vam detectar que moltes empreses necessiten reduir els costos associats a la fabricació dels seus productes i els temps d’entrega per poder introduir més ràpidament els seus productes al mercat.

El nostre background ens permet assessorar el client en el disseny de forma personalitzada, estudiant cada projecte en deteniment i escollint la tecnologia més adequada per a cada cas (impressió 3D, mecanitzat CNC, motlles de silicona i injecció i xapa metàl·lica).

A més, al comptar amb proveïdors de tot el món, tenim capacitat per adaptar-nos a qualsevol volum de producció: des de la fabricació de prototips fins a produccions en massa.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
Va ser important plasmar totes les idees i inquietuds en un document. Això ens va ajudar a baixar pensaments a la realitat i, acte seguit, cercar solucions per cadascun d’aquells temors que ens impedien tirar endavant amb el projecte.

Qui et va acompanyar en el procés?
El fet de començar el projecte els dos plegats, dos perfils professionals bastant diferents però alhora molt complementaris, ens ha donat estabilitat i ha permès que arribéssim a totes les àrees del negoci, tirant endavant el projecte en uns terminis relativament curts.