Lina Romero | Malatina

You are here: ...
Home / Emprenedores / Lina Romero | Malatina
malatina - Lina Romero
Lina Romero / Malatina

Malatina t’ofereix servei de càtering per a tot tipus d’esdeveniments, des de reunions corporatives fins a una festa amb amics, un brunch diumenge, un dinar familiar o una celebració nadalenca.

La nostra oferta gastronòmica potencia els millors sabors de diversos continents sense renunciar a la simplicitat. Gaudim explorant els ingredients i els presentem de forma creativa, rústica i molt deliciosa.

Els nostres pack estan dissenyats perquè puguis triar en base a les teves necessitats.

Tot depèn de la quantitat de persones i el tipus de menjar que vols per a la teva activitat, les opcions estan presentades manera individual i amb packaging fet de material d’un sol ús biodegradable.

“Tant se val si emprenem sols o acompanyats, sempre s’ha de tenir els objectius ben clars i no permetre que res ni ningú afecti el desig de superació, ni que s’infravalori les nostres idees. Quan emprenem hem de creure en nosaltres mateixos i en el nostre projectes i, sempre lliurar tot i una mica més per aconseguir les metes establertes.”

Per què vas decidir emprendre?
Porto diversos anys treballant i especialitzant-me en hostaleria i sempre m’ha fascinat la idea d’emprendre fent el que m’agrada. M’encanten les coses senzilles transmetent sempre sinceritat i harmonia, és el que intento fer amb el meu projecte cada dia.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
Que un càtering sigui encara més assequible per a tot tipus de públic, concentrant-me en mil·lennis i en persones menys conservadors a l’hora de provar nous plats. L’oferta gastronòmica és moderna i dinàmica per a tot tipus d’activitats. Amb un packaging simple i molt agradable a la vista.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
Un paper molt important, ajuda a analitzar els diferents escenaris en els quals es pot trobar l’empresa en el transcurs dels anys d’activitat a més, d’organitzar l’estructura de l’empresa en tots els sentits.

Qui et va acompanyar en el procés?
Estic emprenent aquest projecte sola, però no vol dir que em senti de tal manera. FIDEM amb la seva especialista Cristina m’han animat a no oblidar la meva iniciativa d’emprendre i ser consistent amb les meves idees i amb el meu estat d’ànim que moltes vegades es veu afectat en el trajecte. Agraeixo molt (més del que imaginen) tot aquest suport rebut.