Magda Dávila i Andrea Zazurca

You are here: ...
Home / Emprenedores / Magda Dávila i Andrea Zazurca
Magda Dávila i Andrea Zazurca / Little Champions SL

Empresa que dissenya i produeix productes (principalment tèxtils) per millorar l’autonomia i la felicitat dels nens i nenes.

“Llançar-se a fer les coses. No val la pena pensar en totes les coses que podrien i no podrien passar. És important testejar, tenir com més feedback millor i perseverar.”Un consell per a emprenedors/es

Per què vas decidir emprendre?

Perquè ens venia de gust tenir independència (després de més de 10 anys en multinacionals) i volíem conciliar millor la nostra vida professional i familiar

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
L’autonomia infantil és un tema que es treballa en molts àmbits; no obstant això, la gran majoria de productes d’ús diari no estan adaptats per tal que nenes i nens puguin fer-los servir sense l’ajuda d’un adult. Nosaltres dissenyem i produïm productes, actualment tèxtils, que fomenten l’autonomia infantil.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?

És imprescindible tenir un pla d’empresa per marcar-se uns objectius i ser realista amb el que es pot aconseguir o no. Sense pla d’empresa, no hi ha full de ruta i no seríem capaços de dir si estem avançant bé o no.

Qui et va acompanyar en el procés?

El vam desenvolupar conjuntament entre les dues sòcies. Després vam demanar assessorament (com més ulls i caps acostumats a veure plans d’empreses noves opinin sobre el pla millor!). En particular, vam obtenir feedback de professionals a FIDEM, a Barcelona Activa i de la Cambra de Comerç de Barcelona.