María Barranco | Naranjas del Valle de Lecrín

You are here: ...
Home / Mentores / María Barranco | Naranjas del Valle de Lecrín
María Barranco Chaves / Agricultura ecològica

És un projecte que neix de la il·lusió de dues germanes per mantenir els tarongers de la família, en una Vall que tenen un microclima únic a la Península, regulat pel fred de Sierra Nevada i la calidesa de la costa tropical granadina. Iniciem el cultiu ecològic en 2012 i oferim fruita acabada de collir per lliurar a domicili, a particulars, restaurants o comerços.

“Ser mentora em permet poder aportar tot el que jo he après i tornar a la societat l’ajuda rebuda.”María Barranco Chaves

Què t’ha fet decidir-te a ser mentora?
Quan poses en marxa un projecte dones molts passos en fals i, en moltes ocasions, per no saber donar els passos adequats, grans projectes es queden en el camí.  Jo he tingut la sort de rebre molts suports i bones reflexions i això és el que m’agradaria donar a les emprenedores que emprenen un projecte, plenes d’il·lusió i de ganes; poder aportar tot el que jo he après i tornar a la societat l’ajuda rebuda.

Què t’apasiona d’aquesta tasca i que t’ha aportat?
M’encanta el contacte directe amb emprenedores que comencen, em contagien de la seva il·lusió i sempre aprenc alguna cosa nova amb elles, nous enfocaments, noves idees que m’ajuden a sortir del meu món i veure les coses des de la seva frescor.