Marta Ramos

You are here: ...
Home / Emprenedores / Marta Ramos
Rocket Mint
Marta Ramos / RocketMint

Consultoria d’ e-commerce i marketing digital especialitzada en estratègia de CRO (Optimizació del Rati de Conversió) per optimitzar webs. Mesurem i desenvolupem plans estratègics per aconseguir major tasa de conversió i ajudar a aumentar la rendabilitat dels negocis sense cost afegit a canals SEM.

“Emprende no és fàcil, per això és important no tenir por al fracàs.
Intenta envoltar-te de persones inspiradores.”

Perquè em vaig decidir a emprendre?
RocketMint va sorgir de l’il.lusió d’emprende un projecte propi, de ser independents i poder pendre decisions propies. Dins del marketing digital hi ha moltes disciplines. RocketMint s’enfoca única i exclusivament en una d’ellas: la conversió on site.

Quina importancia va tenir el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
El desenvolupament del pla d’empresa ens ha proporcionat un panorama general del mercat, planificar pautes i definir bé la nostra missió i visió d’empresa.

Quina oportunitat vàreu detectar i què fa que el teu negoci sigui diferent?
En el nostre cas, vam detectar que moltes botigues online no apliquen tècniques ni estratègia que els permeti millorar i potenciar el rendiment de la seva web. Es focalitzen en atraure tràfic sense determinar després què succeeix amb aquest tràfic. És com encarregar un vestit a mida per anar a un safari enlloc d’encarregar unes bones botes.

El nostre valor diferencial és la dedicació exclusiva a cada projecte, la fiabilitat, la nostra versabilitat, coneixement del negoci en e-Commerce i User Experience, així com la gestió de projectes i la viabilitat econòmica d’aquests.

Qui et va acompanyar en aquest procés?
El programa d’Emprendeduria de FIDEM ha estat una gran ajuda per analitzar i definir bé el projecte, la seva viabilitat.