Meritxell Martín

You are here: ...
Home / Emprenedores / Meritxell Martín
Meritxell Martín/ Triphood

Triphood és un projecte educatiu amb el qual volem despertar la curiositat dels nens i nenes per viatjar i explorar el món. Creem productes per motivar i entretenir als petits exploradors abans, durant i després del viatge, a més de fomentar l’aprenentatge.

“Aprofiteu  els programes, formacions i mentories que posen a la nostra disposició de forma gratuïta entitats com FIDEM o Barcelona Activa.  ”Un consell per a emprenedors/es

Per què vas decidir emprendre?

Després de molts anys en empreses d’àmbit multinacional vaig sentir la necessitat de donar un gir important a la meva carrera professional amb un nou enfocament i posant en marxa un projecte que em semblava motivador i reptador. M’alegro d’haver pres la decisió perquè estic gaudint molt d’aquesta experiència i de l’aprenentatge  continu que suposa.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?

Viatjar està de moda i cada cop són més les famílies que decideixen viatjar amb fills i que busquen productes educatius per motivar-los i entretenir-los. Viatjar és aprendre i nosaltres volem posar el nostre granet de sorra per ajudar a les famílies en aquest sentit.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?

Si vols emprendre, el pla d’empresa és una part necessària i imprescindible per ordenar les teves idees, valorar i validar escenaris i generar un pla d’acció clar en el qual focalitzar-te.

Qui et va acompanyar en el procés?

Tinc la sort de viure a Barcelona, una ciutat que compta amb una gran estructura de suport a l’emprenedor. He participat en diversos programes de Barcelona Activa entre els que destacaria el programa Lidera, que organitza juntament amb FIDEM i que consisteix en una mentoria de sis mesos en la que dos experts et donen suport estratègic en el teu projecte. A més, actualment estic ubicada a la incubadora de Barcelona Activa Almogàvers.