Marta Díaz

You are here: ...
Home / Emprenedores / Marta Díaz
Marta Díaz Muñoz / La Llaminera

La Llaminera és un obrador de pastisseria que combina la pastisseria tradicional, la creativa, la línia saludable, per intolerants i també per vegans, amb productes naturals i de proximitat.

“Somieu gran, creieu en vosaltres mateixos i en les vostres idees, escolteu tot el que us diguin i quedeu-vos amb el que us interessi o us ajudi, la resta oblideu-ho; res ni ningú pot saber millor que vosaltres què voleu. Endavant!”Un consell pels emprenedors:

Per què vas decidir emprendre?
Després de molts anys en el sector de la biologia i el Medi Ambient i, després, estar 5 anys desocupada criant els meus fills, he trobat la meva passió i vull treballar per compte propi, fent una feina que em motiva, m’il·lusiona i on tinc plena capacitat de decisió.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?

Crec que a Banyoles hi ha una manca d’aquest tipus de negoci, ja que les pastisseries de tota la vida han anat tancant i no hi ha oferta de pastissos creatius.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?

El pla d’empresa ha estat bàsic per parar-me a pensar què volia i com volia que fos el meu negoci. A partir d’ell he pogut organitzar idees, fixar objectius i saber prioritzar. Tenir-lo m’ha donat força per creure que tirar endavant el meu somni era possible.

Qui et va acompanyar en el procés?

Des d’un inici, quan vaig decidir tirar endavant amb aquesta idea, em vaig sentir una mica perduda. Buscant per internet si existien els microcrèdits sense aval vaig trobar FIDEM i des de llavors, amb la inestimable ajuda de la Cristina i totes les empresàries voluntàries que fan de mentores he trobat el meu camí cap a l’emprenedoria.