Oscar Sabater i Casas & Carlos Pursal i Puig

You are here: ...
Home / Emprenedores / Oscar Sabater i Casas & Carlos Pursal i Puig
whatsup sabadell

Oscar Sabater i Casas & Carlos Pursal i Puig / What’s Up! Sabadell

Escola d’anglès per adults, d’immersió lingüística amb tarifa plana d’hores, per poder practicar i pràctica l’anglès. Disponibilitat horària de 9 a 22 hores de dilluns a divendres i dissabtes de 10 a 15h, tutor personalitzat i campus online.

“Primer de tot que fes un bon pla d’empresa. Que miris bé i fes estudi de mercat del tipus de negoci que vols obrir: a qui va dirigit, si té demanda, si és rendible…
Que es porti amb molt de compte tot el tema financer, inversió, tant logística com comandes, lloguers, inicis d’activitat, impostos, despeses, etc. perquè, a l’inici, normalment sempre hi ha pèrdues i perquè no vingui tot de nou. I sobretot moltes ganes, apostar pel seu negoci, creure’s que és el millor i que pot donar un servei diferent dels que ja disposem. No desanimar-se i mirar el futur amb bons ulls.”Un consell pels emprenedors:

Per què vas decidir emprendre?
Perquè sempre havia pensat en tenir el nostre propi negoci. Poder veure com una idea que teníem es portava a terme, veure-la funcionar i créixer. M’agrada ser el meu propi “jefe”, innovar, aplicar les idees i poder-les compartir amb els treballadors.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
Vàrem decidir emprendre aquest negoci, ja que a la ciutat de Sabadell no hi havia una oferta igual en què la gent que volia aprendre anglès tingues els mitjans d’immersió lingüística amb un mètode / horari totalment flexible.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
El pla de negoci és fonamental i essencial per poder portar el projecta a bon port, en el pla d’empresa és a on has de reflectir tota la informació relativa al projecte empresarial, és el punt de partida de la creació de l’empresa que ens ajudarà a tenir en compte els elements que cal considerar perquè ens funcioni i determinar la seva viabilitat. És la manera de determinar objectivament si el projecte que ens plantegem és viable o no, i així decidir portar-lo a la pràctica. A més, és la carta de presentació del projecte davant de tercers: socis, entitats financeres, administració pública.

Qui et va acompanyar en el procés?
FIDEM, va ser de molta ajuda, persones amb experiència que entenen i t’ajuden a trobar el camí adequat.
T´assessoren i et fan veure des de la professionalitat la viabilitat del negoci.