Raymond Curran

You are here: ...
Home / Emprenedores / Raymond Curran
Podoworld
Raymond Curran / Podolab Cat

És una clínica de podologia, la qual tenim la intenció de innovar i fer investigació en els tractaments de la podologia.

“El meu consell és que sempre segueixin endavant i tinguin l’objectiu de lluitar per això i sobretot de no deixar els seus somnis.”

Per què vas decidir emprendre?
Per que desprès d’estar a punt de quedar-me sense feina desprès de 17 anys per treballar per tercers em va ajudar a veure quines coses clares tenia per no fer en un negoci, per lo qual voldria veure quins eren els meus límits per innovar i veure com podria créixer.

Quina oportunitat vas detectar i que fa que el teu negoci sigui diferent?
La proximitat, ja que, és un negoci de barri. La disponibilitat, ja que obrim bastants hores al dia i a la setmana i sobretot la decoració i ambientació fa que es noti la diferència de la resta, ja que, les persones se senten com a casa.
Tenim uns preus ajustats.

Quin paper juga el pla d’empresa en el naixement del teu projecte?
Em va ajudar bastant a ordenar les idees i prioritzar actuacions a l’hora d’ordenar inversions i a l’hora de fer un seguiment.

Qui et va acompanyar en el procés?
La família va ser el major seguiment en el meu procés, incloent a Barcelona Activa que van ser els que ens van animar a portar el projecte a terme.