Vanesa Martínez | Grupo Carinsa

You are here: ...
Home / Mentores / Vanesa Martínez | Grupo Carinsa
Vanesa Martínez, Grupo Carinsa
Vanesa Martínez | Grupo Carinsa

Vanesa Martínez, Presidenta i CEO de Carinsa, grup industrial català multinacional de companyies dedicades al desenvolupament, fabricació i comercialització d’aromes, ingredients funcionals i additius per a l’alimentació humana i animal, i fragàncies per a perfumeria i cosmètica.

La meva àrea d’expertesa:

La Sra. Martínez ha fet tota la seva carrera professional a Carinsa i des de 2005 està al capdavant de la companyia, que dirigeix basant-se en tres grans pilars: la internacionalització, la diversificació especialitzada i l’R+D+i.

“Perfumant l’anglès”.

Què t’ha fet decidir-te a ser mentora?
Carinsa té delegacions i filials a diversos països i no sempre és fàcil posar-les en marxa.
En algunes ocasions ens hagués estat molt útil tenir mentors en aquests països que ens haguessin orientat, per exemple, en temes de fiscalitat local. Per això, quan ens va sorgir la oportunitat d’ajudar a empreses properes amb la nostra experiència, no ho vaig dubtar.

Què t’apasiona d’aquesta tasa i que t’ha aportat?
El que més m’agrada de ser mentora és poder facilitar i compartir les nostres experiències amb empreses de l’entorn i generar sinèrgies. Realment és molt satisfactori veure que d’altres organitzacions milloren gràcies, en part, a les nostres aportacions.