PROGRAMA SI TU VOLS POTS, IL·LUSIONA’T I EMPRÈN

El Programa neix fruit de l’experiència de treball amb emprenedors i emprenedores, en que es detecta que el suport tècnic és necessari i imprescindible que tot emprenedor i emprenedora treballi abans d’iniciar el seu negoci, però les emocions condueixen la nostra trajectòria i decisions a l’hora de muntar-lo, … és aquí on es decideix plantejar aquest programa amb els següents objectius:

  • Impulsar l’autogestió emocional com a clau d’èxit per emprendre: autoconeixement i eines.
  • Treballar en xarxa versus emprendre en solitari: Fidem com a xarxa de dones emprenedores i empresàries.
  • Garantir la solidesa del projecte emprenedor: supervivència del negoci més enllà del primer any d’inici de l’activitat.

Activitat cofinançada per Fundació Bancària “la Caixa”

Programa si tu vols pots
Testimonis

“El projecte “Si tu vols pots, il·lusiona’t i emprèn” ha estat inspirador i renovador. M’ha servit per créixer personalment i també per aprendre a saber com serà el meu futur com a emprenedora, aprendre a com gestionar-lo tan emocionalment com a la pràctica, ja sigui amb la gestió de l’estrès, gestió de les emocions, com negociar amb clients i proveïdors, com portar els números, conèixer el nostre client ideal, etc.

Per mi, que venia amb moltes inseguretats, d’un ambient en el que no em sentia confiada, tenir aquest espai a la setmana em permetia tenir un moment de pausa, un moment per pensar en mi i el meu projecte, un moment per ser jo, no per ser la mare, la dona, la filla, la germana o l’amiga de, sinó de ser jo mateixa, un moment en el que absorbir com una esponja el coneixement de dones empresàries, expertes en la matèria que em podien guiar i fer-me de far en zones fosques del meu coneixement. Dones que com jo van començar des de zero i ara es troben dirigint una empresa de llarg recorregut. Aquest fet m’ha donat confiança, m’ha fet veure que tenia un projecte sòlid, que ja el tenia arrancat i només em faltava donar un salt endavant per donar-li la forma definitiva.”

Marta Díaz de la Llaminera
“Per mi el projecte de “Si tu vols pots” ha estat una experiència molt gratificant. M’he sentit molt acompanyada perquè tots els temes que
s’han anat tocat son claus per qualsevol negoci que està als seus inicis. El fet d’haver treballat amb grup a les mateixes condicions més o menys iguals
m’ha fet adonar de les mancances que tinc son comunes per tothom i que quelcom que pot ser un problema tabú com ara la por a vendre es factor comú a tothom.
I d’aquesta manera les eines que ens heu donat son 100% de gran ajuda. Són eines no son solucions immediates, aquesta feina l’hem d’anar fent nosaltres
amb el dia a dia i anar fent camí amb el nostre negoci. Si ho hagués de recomanar a algú ho faria amb els ulls tancats. Jo al meu cas m’ha ajudat a créixer com a
professional i a agafar confiança amb mi.
Només podria dir que m’hauria agradat que durés més per entrar en matèria més exhaustiva en algun dels casos.”Teresa Toledo de Ralet Ralet
Visita empresarial si tu vols pots
presentació programa si tu vols
dinar visita empresarial programa si tu vols
programa si tu vols pots FIDEM
Blog del Programa SI TU VOLS POTS, IL·LUSIONAT I EMPRÈN

Per a fer un seguiment de les diferentes etapes del programa i donar-lo a conèixer als emprenedors, hem creat un blog en el que anem publicant les diferents activitats realitzades.